Livrarea Produselor

Livrarea 

 

Pentru toate categoriile de produse, termenul maxim de livrare este de 72 de ore de la data confirmarii Comenzii. 

Cheltuielile de transport vor fi suportate de catre Client. Acestea vor aparea pe comanda si pe factura sub denumirea de "Servicii de curierat".

In cazul in care Clientul refuza primirea produselor comandate fara motive intemeiate, http://www.edezinfectanti.ro isi rezerva dreptul de a impune plata costurilor de transport adaugandu-le valorii viitoarelor comenzi. Clientul va fi informat asupra acestui cost suplimentar inainte de expedierea comenzii care contine plati restante de transport. 

 

Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face conform optiunii Clientului, prin Curier sau prin ridicarea personala de catre acesta din depozitul din Calea Lugojului 134, Ghiroda, Timis. Intre inregistrarea Comenzii si preluarea acesteia de catre Curier exista un interval de 12-24 ore. Orice intarziere suplimentara va fi comunicata Clientului si se va agrea cu acesta un nou termen de livrare care nu va putea depasi termenul maxim prevazut mai sus. 

 

In cazul in care produsele sunt indisponibile (inclusiv in cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificari ulterioare confirmarii Comenzii), http://www.edezinfectanti.ro va informa Clientul despre indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate in termen de maxim 14 zile. Clientul poate confirma modificarile intervenite cu privire la pretul sau caracteristicile produselor, modificand astfel Comanda initiala, iar http://www.edezinfectanti.ro va livra produsele conform Comenzii astfel modificate. 

 

Conditii de livrare 

 

La solicitarea http://www.edezinfectanti.ro sau a Curierului, Clientul va face dovada identitatii sale, daca e necesar prin una sau mai multe acte emise de autoritati oficiale si va comunica numarul de Comanda atribuit de catre Vanzator. 

 

In cazul in care Clientul se afla in imposibilitatea receptionarii Comenzii in mod personal, Comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre Curier, a numarului Comenzii. 

 

Nicio cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorata daca Clientul nu indeplineste conditiile de mai sus. 

 

In cazul livrarii la locul de munca al Clientului, caz in care Curierul nu poate avea acces in locatia respectiva, Clientul trebuie sa se asigure ca poate receptiona aceasta Comanda. 

 

Clientul va fi contactat telefonic de catre Curier in prealabil pentru a obtine confirmarea prezentei acestuia la adresa si ora selectate in momentul validarii Comenzii pe site. 

 

Clientul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orar selectat, in caz contrar acesta va supora taxa de transport aferenta unei posibile noi livrari. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior selectarii, doar cu acordul Curierului. 

 

Livrarea se considera a fi indeplinita de catre http://www.edezinfectanti.ro, la momentul predarii produselor Comandate catre Client la adresa selectata de acesta la momentul plasarii Comenzii. 

 

Receptia produselor 

 

Clientul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier la livrarea produselor comandate, la care este anexata factura fiscala ce contine toate informatiile despre produsele livrate (denumire produs, cantitate, pret). De asemenea, Clientul va verifica daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri, iar eventualele probleme vor fi mentionate in mod olograf pe bonul de livrare, pentru a putea fi luate in considerare. 

 

Prin semnarea bonului de livrare Clientul recunoaste primirea in bune conditii si in totalitate a produselor Comandate.