Cum cumpăr?

SELECTAREA PRODUSELOR DORITE:
In momentul in care v-ati decis ce produse doriti sa comandati, apasati butonul “Adauga in cos”. Dupa ce ati apasat butonul “Adauga in cos” produsele dumneavoastra ajung in cosul de cumparaturi, unde aveti optiunea de a vizualiza lista de produse, sa modificati cantitatea sau sa renuntati la unul sau la toate produsele aflate in cos.

INTRODUCEREA DATELOR NECESARE LIVRARII PRODUSELOR: 

Pentru initierea comenzii apasati butonul "Finalizeaza comanda". Daca sunteti client nou, tot ce trebuie sa faceti, este sa completati datele necesare pentru procesarea comenzii. Acest proces nu dureaza mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care adresa de facturare difera de cea de livrare, va rugam sa completati casuta "Adresa de facturare".

FINALIZAREA COMENZII:

Apasand butonul “Confirmare comanda”, comanda dumneavoastra va fi finalizata si procesata in cel mai scurt timp posibil.

Comenzile pot fi plasate pe site-ul http://www.edezinfectanti.ro, fiecare comanda reprezentand contract incheiat la distanta.

Cheltuielile de livrare reprezinta cheltuieli suplimentare (fata de preturile afisate in catalog) si vor fi suportate de catre Client. Acestea vor aparea pe factura sub denumirea de "Servicii de curierat" si au o valoare fixa de 19,90 RON (TVA inclus). Pentru comenzile cu valoare mai mare de 300,00 RON (TVA inclus), livrarea este GRATUITA.

Plata se poate face prin:

- Credit card/debit card (mobilPay);

- Transfer bancar;

- Plata la livrare (ramburs).

Contul firmei Best Clean Technology SRL este RO48INGB0000999910810503 deschis la ING Bank.